Könnyű, csirkeszárnyból készült húsleves
2018. 02. 20. 15:24Kommentek (2)
Gyermekkoromban az asztalról sohasem hiányzott a leves, elsősorban apukám és nővérem miatt, ők egy alkalommal sem hagyták volna ki. Anyukám kiválóan főzött, fantáziáért sem kellett a szomszédba rohanni. A levesekből...
Fehérjében gazdag egytálétel
2018. 02. 20. 12:00Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
Az emberek többsége szeret beszélni, akkor is, ha néha fölösleges, esetleg bölcsebb lenne hallgatni. Gyakran a semmiről csicsergünk, vagy mellébeszélünk....
Mustárban sütött csirkecombok, sült burgonyával
2018. 02. 18. 15:45Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
Ősszel a bor készítése közepette gyakran emlegettük a mustot, amit gyakran kóstolgattunk. Mézédes íze a „mennybe” repített, földi élete...
A tél csodája a korianderes sárgaborsóleves
2018. 02. 18. 11:49Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
A borsóból készült ételeket imádom, elkészítési módjuk is változatos. Kitűnő köretek, levesek, vagy akár pörköltek is készíthetőek a hüvelyesekből,...
Juhtúrós, bacon szalonnás nokedli, sült hagymával tálalva
2018. 02. 17. 10:16Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
Reggeli ébredést követően, a rádiót bekapcsolva, de már az ebédre gondolva, egy mondatot hallottam: „közös lónak túrós a háta”. Tudjuk,...
Utolsó kommentek