Vörösboros szószban főtt csirkemell, fokhagymás petrezselymes burgonyával
2018. 02. 28. 14:30Kommentek (0)
A mai recept egy utánozhatatlan ízű kulináris élvezett, paradicsomos, vörösboros szószban főtt csirkemell.
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve
Az étel elkészítésénél, mindig marad egy kis „maradék”. Sokan például a korábban készített ételeknél megmaradt akár a zöldségeket is, félreteszik az újabb alkotásig....
Kapros, tejfölös, tojásos sült burgonya
2018. 02. 24. 12:37Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
A burgonya és a tojás, leginkább a faluban élő emberek étlapján gyakran szerepelt, aminek többféle oka is lehetett. A krumpli, szinte mindenhol megtermett...
Burgonyasaláta majonézzel, mustárral ízesítve
2018. 02. 08. 13:05Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
Egyszerűen elkészíthető, tápláló és a vegetáriánusoknak is kedvező húsmentes étel varázslásában gondolkodtam. A költséghatékonyságot is megpróbáltam...
Utolsó kommentek