Füstölt szalonnás tarja, kapros tejfölös káposztaágyon sütve
2018. 03. 05. 14:29Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
Az egyben sütött ételek a család kedvenceit képezik, több recept alapján is nagyon izgalmas ételt lehet készíteni. A húsok, zöldségek párosításával...
Zsiradék mentes pár perces borsóleves
2018. 03. 04. 15:59Kommentek (0)
A mostani receptben, azaz a levesben, a hagyományt keresztezem egy egyszerű konyhatechnikai módszerrel. Habarást és a rántást nélkülözve, így nem csak percek alatt elkészíthető, hanem felettébb egészséges az étel, azok...
Sütőben sült burgonyás tészta
2018. 03. 03. 14:05Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
Gyakran nézek gasztronómiával foglalkozó műsorokat, de egyetlen egy alkalommal sem főztek benne szerencsémre krumplis tésztát. Hiányérzetem nem támadt,...
Vörösboros szószban főtt csirkemell, fokhagymás petrezselymes burgonyával
2018. 02. 28. 14:30Kommentek (0)
A mai recept egy utánozhatatlan ízű kulináris élvezett, paradicsomos, vörösboros szószban főtt csirkemell.
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve
Az étel elkészítésénél, mindig...
Energiabomba, a dióval megspékelt paradicsomleves
2018. 02. 27. 12:17Kommentek (0)
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
A sablonos gondolkodás soha sem volt az erősségem, nincs ez másképpen az ételek tekintetében sem. Meggyőződésem, hogy unalmas az egyforma recept, persze...
Utolsó kommentek