Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve.
 

Triumvirátus mosolygott a fagyasztóba, csirkecomb felirattal. A tél beköszöntével egyébként is rokkant nyugdíjas hűtőt mentesítve lett, az asztalra pakoltam őket. Hideg vízbe megfürdettem, majd pihentettem, közbe a hozzávalókat előkészítettem. Lyukas pénztárca miatt akciós, és nem kamasz paprikát, paradicsomot, hagymát felvágtam, utóbbit üvegesre pároltam. Miután a hagymától a szemgolyóimat visszaraktam a paprikát, paradicsomot hozzátettem, kis lángon barátkozni hagytam a hozzávalókat. Kevergettem, amíg össze nem sűrűsödtek, borssal, sóval, fokhagymával ízesítettem őket. Az absztinencia nem lévő világnapjára gondolva vörös borecettel az alapot meglocsoltam. Közben a kiolvadt és kissé beirdalt baromfit beletettem, hagytam, hogy kevés vizet eresszen, ezután vízzel felöntöttem, majd megfőztem.
 

Hozzávalók:
3 db csirkecomb
2 nagy fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
1 hegyes csípős paprika
bors

Ízlés szerint 1-2 ek vörösborecet.
Miután még szeretnék hízni vagy 20 kilót a pörkölthöz nokedlit akartam. Lisztet, tojást, olajat, vizet, borsot, sót, petrezselymet, foghagymát összekevertem, picit állni hagytam. Forró vízbe ki lett szaggatva, nem általam, mert legutóbb öklömnyi darabokat sikerült összehoznom.
 

                                                                                     Írta Kulcsár Péter