Mustárban sütött csirkecombok, sült burgonyával

 
Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve. Ősszel a bor készítése közepette gyakran emlegettük a mustot, amit gyakran kóstolgattunk. Mézédes íze a „mennybe” repített, földi élete rövid volt nagyon, pár nap alatt bor készült belőle. Vennünk nem kellett, hiszen a szőlőből lett, tehát nem fizettünk érte. Emlékeimben kutatva...
A bejegyzés folytatódik »
 

Bundás csirke

Imádom a gasztronómiát, a jó ételeket, mindezt humorba fűszerezve. Különleges tollazat mentes ruhát kapott a baromfi, a rántáshoz készült öltözete a szokásostól eltérő, mondhatni ímmáron újhullámos formát öltött....
A bejegyzés folytatódik »

Utolsó kommentek

receptekhumorban

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

HTML

receptekhumorban

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.